4.12.1975. - LIJEPA, VENERA U ZNAKU VAGE

Go down

4.12.1975. - LIJEPA, VENERA U ZNAKU VAGE Empty 4.12.1975. - LIJEPA, VENERA U ZNAKU VAGE

Post  Mira on Sun Mar 10, 2013 3:18 am

Kod nas sviće dan, evo i prvih odgovora za vas dame - Dec 4 1975, Strijelac i vjerovatno podznak Lav i Mjesec u Jarcu, ne govori mnogo o osjećanjima ali je VENERA U VAGI, predivna, nježna, zna da prepozna ljepotu i za da je pokloni, da priredi svečanost, voli da izlazi i da se druži, veliki drug... U zadnje vrijeme pretrpila ili zahlađenje ili je ljubav morala doći na iskušenje da bi se uozbiljila i postavila na stabilne noge vaša ljubavna veza. Dok je Saturn prolazio znakom Vage i PREKO VAŠE TAČKE VENERE 2011-12 donio je iskušenje i zamrzao ili neke veze ili neka prijateljstva...

Kao što napisah, Venera se u Vagi u astrologiji definiše kao dama izuzetne ljepote - Venera u Vagi je ona prava, ženstvena koja zna da nastupi i da pokaže svoje čari i najslađe kvalitete, Venera koja voli cvijeće i koja osim ruža i tulipana u svojoj bašti ako je ima, isto tako pažljivo gaji prijateljstva i veze sa svijetom.

Niste naveli mjesto rođenja, pa za sad nema karte ali opis vaše Venere svakako stoji..
Pozdrav!

_________________
Mira

.......................................................................................................................


astrologija.com


[color=indigo][i]
Evolutivna astrologija je nauka koja posmatra osobu i modernu astrološku kartu kroz nivoe duhovnog razvitka, uzimajući u obzir ne samo planetarne pozicije već i trenutne potrebe i lekcije kroz koje duša prolazi.
Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum