27.8.1975. 3:45 Nis - VENERA U DJEVICI konjukcija Sunce

Go down

27.8.1975. 3:45 Nis - VENERA U DJEVICI konjukcija Sunce

Post  Mira on Mon Mar 11, 2013 5:34 pm

Auu, Venera konjukcija Sunce ali toliko bliska, ovo ima Oprah znaš, samo u Vodoliji - a kod tebe u Djevici. Mnogo jaka ali i komplikovana Venera jer je u prvoj kući (odlično) u konjukciji sa Suncem (odlično) ali u Djevici (cjepidlačno) i retrogradna (u ljubavi traži neke neobične stvari i talente i nekako ne reaguje kao i svi ostali, traži mnogo i traži savršenstvo baš kao što i daje).

Ako hoćeš da usmjeriš ovu djevičansku Veneru u pravcu ljubavi i braka, moraš moraš da vježbaš opuštanje. Teško se pušta VE u Vi, teško prihvata nesavršenost, prljave ruke, prljave čaršave, prljave cipele, sve joj smeta, svaka dlaka, mnogo je kritična, mnogo zahtijeva a ljudi su uglavnom mrljavi i nesavršeni, kakvi su tek muškarci s Balkana. Tako da ako si sama, djelimično je i do tebe - prihvatićeš da je ljubav zavrzlama i da žena može da voli bez da računa unaprijed 'a šta je s tijme mislio', 'a koliko me voli', 'ako volim ja njega više nego on mene, koliko će to da traje'.. i slično. To ti je problem Venere u Djevici a i svaka druga Venera ima neku lekciju, znači nije to ništa novo ni neobično...

Ono što je lijepo je što se nalazi u prvome polju života, uspjeha, izgleda, zdravlja i što će da te podrži u tvojoj potrazi za ljepotom, brakom, cvijećem, srećom. Ne treba pretjerivati ni u čemu, svemu treba naći mjeru, polako, s vjerom, opušteno i biće naj.

XOXO


_________________
Mira

.......................................................................................................................


astrologija.com


[color=indigo][i]
Evolutivna astrologija je nauka koja posmatra osobu i modernu astrološku kartu kroz nivoe duhovnog razvitka, uzimajući u obzir ne samo planetarne pozicije već i trenutne potrebe i lekcije kroz koje duša prolazi.
Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum