venera u skorpiji

Go down

venera u skorpiji Empty venera u skorpiji

Post  Guest on Mon Jan 30, 2012 7:15 pm

rodjena sam 11.10.1976. u 07;35,Sarajevo,preko FB sam vidjela da se mogu poslati poruke na ovaj forum bas sa ovakvim pozicijama venere,pa sta kazete,jel ima srece za mene sto se tice ljubavi u mom zivotu,ako moze jedno kratko objasnjenje,bila sam u vezi 8 godina sa covjekom koji je rodjen 15.11.1976.ne znam u koliko sati,dobro je da sam i datum saznala ; ))) i sve je to sad zavrseno,HVALA

Guest
Guest


Back to top Go down

venera u skorpiji Empty Re: venera u skorpiji

Post  Mira on Sun Mar 10, 2013 2:01 am

Naravno da ima budućnosti za vas! Osam godina jeste dugo razdoblje.. Gledam kartu i pitam se zašto nije došlo do braka 2006 ili 2007, no očito da nebo za vas ima spremno nešto drugačije.

Važno je da se u narednim mjesecima i godinama ne 'zamrzne' vaša želja da se ikom otvorite zato što jedna osoba nije bila prava. Treba vam osoba koja zna šta je odgovornost, možda neko zreliji, malo stariji od vas. Za detaljne prognoze ovdje nije prilika ali karta svakako sugeriše da treba eliminisati strah koji nosite od daljeg vezivanja (Venera kvadrat Saturn).

Svako dobro i hvala na strpljenju.

venera u skorpiji Sarajevo11Oct1976VenerauSkorpiji


_________________
Mira

.......................................................................................................................


astrologija.com


[color=indigo][i]
Evolutivna astrologija je nauka koja posmatra osobu i modernu astrološku kartu kroz nivoe duhovnog razvitka, uzimajući u obzir ne samo planetarne pozicije već i trenutne potrebe i lekcije kroz koje duša prolazi.
Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum