Bez nade

Go down

Bez nade Empty Bez nade

Post  potraga on Sun Oct 03, 2010 6:10 pm

Poštovana,
znam da moj problem nije najvažniji ali ne jedem već tjedan dana od tuge i očaja i bojim se da će mi trebati dugo da se pomirim sa nekim stvarima, a htjela bi nastaviti dalje sa svojim životom, toliko me oduzelo da jedva skupim snage ujutro se dić i otić na posao.
Naime, prije dvije god. sam upoznala dečka koji je 7 god.mlađi od mene. Bila je to ljubav na prvi pogled, a ja sam tada bila u dugogodišnjoj vezi u kojoj već duže vrijeme nisam bila sretna.
Zbog godina mu nisam htjela vjerovati da ostavim svog starog dečka ali me on mjesecima uvjeravao da me nikada neće napustiti i da sam ja njemu sve na svijetu.
Prvi puta sam bila istinski sretna i ispunjena i konačno pomislila to je to. Bio je jako dobar prema meni i ljepo smo se slagali. Trajalo je 2 god. Da ne duljim, ostavio me prije tjedan dana i rekao da me više ne voli. Da je jednostavno to u njemu prestalo i da nema osjećaja više za mene. U odnosu na onu toplu osobu punu ljubavi ovakvu hladnoću ne mogu shvatiti. Zanima me da li vi možete vidjeti razlog i da li će mi se ikada u životu vratiti i šta ga je odbilo od mene? A ako se neće vratiti bojim se da nikada u životu neću pronači više nekoga tko će mi toliko odgovarati i da nikada neću biti sretna i ispunjena kao šta sam bila uz njega. A za mene život bez ljubavi nema baš nekog smisla. Da ga nisam upoznala nebi ni znala da bolje postoji. Stari dečko me zvao da počnem živjet sa njim ali ja sam užasno nesretna i prema njemu nisam nikada imala takve osjećaje iako znam da me on voli.
Ja sam rođena 8.10.1981 u 00:30, a on 28.06.1989 u 23:55
Molim Vas, pomozite mi da barem znam zašto i gdje sam pogriješila.
Hvala

potraga

Number of posts : 1
Registration date : 2010-10-03

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum