mala molba :-)

Go down

mala molba :-) Empty mala molba :-)

Post  superstar on Thu Sep 09, 2010 3:15 pm

Draga Miro,

Molila bih ako je mogu mali uvid u natalnu kartu, prije svega, sto se tice karijere. Naime, rodjena sam 21.03.1983. u 11:05 ujutro u Sarajevu. Vrlo mi je vazno da li ce se ispuniti moja ocekivanja vezano za karijeru i da li ce to biti vezano za moje dugogodisnje skolovanje. Svakako vazan mi je brak i djeca.

Jako mi je potrebno

Unaprijed zahvalna,

superstar

Number of posts : 1
Registration date : 2010-06-24

Back to top Go down

mala molba :-) Empty Re: mala molba :-)

Post  Mira on Thu Sep 16, 2010 12:54 am

Draga SuperStar,

Jasno je iz karte da vam je karijera veoma važna, sve osobe rođene 'oko podneva' (zavisi od tačnog mjesta i minuta) imaju Sunce u blizini Zenita, kad je najjače i najsjajnije u datom razdoblju. Tako i vi imate želju da zasjate na svom nebu, na polju koje vas interesuje. I tako će i biti.

Sunce je na samom početku Ovna, početak proljeća znači.. Sunčeva je zraka ovdje veoma jaka, a kako planete bukvalno ove godine na nula stepeni kardinalnih prave dar-mar, vidim i da ste u prelomnom periodu. Nadajte se nemogućem, nadajte se promjenama na bolje i velikom uspjehu, Jupiter vam širi mogućnosti i vidike, donosi u život pozitivne događaje i učitelje koji će vam pomoći da saznate, proputujete, doživite.

Jupiter je u junu i julu dotakao ovo Sunce i dao mu poticaj, opet se vraća u januaru 2011, ako do tada još ne bude odmotavanja događaja, iza Nove godine bacite se na akciju. Urodiće plodom.

Riječ brak za vas nosi i obilježje dužnosti i pomalo straha (Saturn je vladar polja), pa to pitanje možda odlažete za kasnije. Treba da sebi obećate da ćete se vezati iz velike ljubavi, ne samo iz dužnosti i 'zato što vam je došlo vrijeme', tada će brak biti puno uspješniji.

Svako dobro,

Mira
myplanets@gmail.com
mala molba :-) Chartforumsuperstarj

Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum