IZRADA NATALNE KARTE - OPSIRNIJA TUMACENJA

Go down

IZRADA NATALNE KARTE - OPSIRNIJA TUMACENJA Empty IZRADA NATALNE KARTE - OPSIRNIJA TUMACENJA

Post  Mira on Mon Mar 23, 2009 12:16 pm

U posljednje vrijeme dobijam mnogo e-mailova sa astroloskim pitanjima na koje ne mogu sve stici da odgovorim. "Sta me ceka u buducnosti"... "Da li cu se udati i kad"... "Objasnite mi odnos sa osobom XY".... "Da li cu zadrzati posao u recesiji koja se desava"...

Zelim vas obavijestiti da natalne karte u cjelosti radim putem telefona ili Skype-a: sat vremena razgovor plus mp3 snimak na cd-u i stampani izvjestaj koji vam saljem postom ili e-mailom.

Moji klijenti su iz Amerike, Australije, Francuske, Bosne, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Svedske i Kanade, stranci i nasi i uvijek se iznova vracaju i preporucuju astrologiju koju radim prijateljima.

U natalnoj karti vidi se mnogo toga: od vaseg karaktera, pre dogadjaja koje ste mozda vec iskusili u proslosti, kao i putokaz gdje idete ubuduce. Odluka je vasa, nebo vam daje smjernice i prilike ili vas blokira ako ono sto namjeravate nije dobro za vas.

Ako jos niste spremni za cjelovitu analizu ili imate kratko pitanje uz pomoc kojeg bismo svi mogli nauciti vise o astroloskim aspektima, molim pitajte ovdje putem Foruma.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Astrologijom se bavim od 1987, imam brojne godine iskustva na sarajevskim radio programima uzivo i jos uvijek objavljujem analize i tekstove u dnevnoj, sedmicnoj i za astrologiju specijaliziranoj stampi.

Drzim privatne lekcije i javna predavanja u Texasu, u osmom mjesecu pozvana sam da drzim predavanje o uticaju Merkura na svjetskom Internacionalnom Simpoziju astrologa ISAR u Chicagu, a ove sam godine izabrana za Predsjednicu Udruzenja Astrologa u Texasu.

Moje analize nisu samo zabavnog karaktera nego pomoc vama da prebrodite trenutnu dilemu ili krizu na najbolji moguci nacin ili dodjete do odgovora koje nam Univerzum nudi, a ciji smo i mi mali dio.


Srdacno,

Mira Cosic
www.astrologija.com

Phone 1 (214) 418.7433
myplanets@gmail.com
--------------------
Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum