16.06.1988. 04:05h Zagreb - Blizanka s podznakom u Blizancima, VENEROM U BLIZANCIMA

Go down

16.06.1988. 04:05h Zagreb - Blizanka s podznakom u Blizancima, VENEROM U BLIZANCIMA Empty 16.06.1988. 04:05h Zagreb - Blizanka s podznakom u Blizancima, VENEROM U BLIZANCIMA

Post  Mira on Sat Mar 09, 2013 4:48 pm

16.06.1988. 04:05h Zagreb - Blizanka s podznakom u Blizancima, VENEROM U BLIZANCIMA u spoju s Merkurom, vladarem ovog znaka postavljenim takođe u isti znak, svi zajedno kvadrat Mars u Ribama - ovo daje govornicu, putnicu, radio i TV voditeljicu, osobu koja je načitana i informisana o mnogim krajevima, ljudima, narječjima, jezicima, osobu koja voli knjige study i intelektualce study , koja sama odlično piše, dobar je matematičar a da ne bi bilo 'dosadno' evo tu i Marsa iz Ribe da izazove sve životne postulate, da ponuka, gurne, da se posvađa, da izaziva na dvoboj. Kako bi bilo dobro da se u životu sačuva vlastiti mir jer ne može se uvijek ni pobijediti Wink mada je vas zaista teško pobijediti u bilo kojem verbalnom ili intelektualnom dvoboju, trebalo bi gajiti razumijevanje, blagost.

Ovo omogućuje Mjesec u Raku, on je empata... Događaji i ljudi se mogu samo donekle kontrolisati, ima tu uvijek neka 'viša sila' koja ne dozvoljava manipulaciju, koja podsjeća da je život lijep i kad je iznenađujući, i kad donese nešto nenadano i novo, pa taman ovo isprva izgledalo naprasno ili strano. U braku i ljubavi znači ne tražiti pobjedu već zajednički cilj i prihvatati i drukčije mišljenje, to je umjetnost Blizanca.

16.06.1988. 04:05h Zagreb - Blizanka s podznakom u Blizancima, VENEROM U BLIZANCIMA Zagreb16Jun1988


_________________
Mira

.......................................................................................................................


astrologija.com


[color=indigo][i]
Evolutivna astrologija je nauka koja posmatra osobu i modernu astrološku kartu kroz nivoe duhovnog razvitka, uzimajući u obzir ne samo planetarne pozicije već i trenutne potrebe i lekcije kroz koje duša prolazi.
Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum