06.04.1976. 11h. Leskovac - VENERA U RIBAMA

Go down

06.04.1976. 11h. Leskovac - VENERA U RIBAMA

Post  Mira on Sat Mar 09, 2013 3:52 pm

06.04.1976. 11h. Leskovac - Sunce je u Ovnu u polju uspjeha i karijere, opozicija Pluton u Vagi - ovo daje dozu intenzitetqa i događaja u životu koji vas mijenjaju iz korjena, koji vas guraju naprijed na planu evolucije duše i daju vam talenat da prozrete ljude kao rendgenom. Podznak Rak i Saturn na ASC kažu uspjeh dolazi sporo ali ide sigurnim korakom uvijek naprijed, vi ste veliki radnik i odgovornost je na prvom mjestu.

Djevica VENERA VAM JE U RIBAMA, u polju učenja, studija, inostranstva i vjere. Ovdje se može dodati talenat za umjetnost i muziku ili čisto velika ljubav prema umjetničkom izražaju, božanskoj ljepoti i romantičnim vezama koje vas ponekad vode u to da vjerujete i onima koji nisu naročito iskreni ili pak da naiđete na ljubav sa velikim LJ kakvu drugi samo sanjaju da imaju.
_________________
Mira

.......................................................................................................................


astrologija.com


[color=indigo][i]
Evolutivna astrologija je nauka koja posmatra osobu i modernu astrološku kartu kroz nivoe duhovnog razvitka, uzimajući u obzir ne samo planetarne pozicije već i trenutne potrebe i lekcije kroz koje duša prolazi.
Mira
Mira
Admin

Number of posts : 113
Location : Dallas, TX
Registration date : 2009-03-10

http://www.astrologija.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum